EVENT
fotografie

EVENEMENTEN FOTOGRAAF ROTTERDAM.
Stap binnen in de wereld van onvergetelijke momenten met onze evenementenfotograaf in het bruisende Rotterdam. Elk beeld vertelt een verhaal, en wij zijn hier om het verhaal van jouw evenement vast te leggen op een manier die blijft hangen. Van bedrijfsbijeenkomsten tot feestelijke bijeenkomsten, onze Rotterdamse evenementenfotograaf combineert vakmanschap met creativiteit om de essentie van het moment vast te leggen. Ervaar de kracht van beeldvorming met ons. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen transformeren in een visueel meesterwerk.
Tristan Cristiano
Tristan Cristiano
22 Mei 2024
I had reached to to Julien for some corporate headshots. Julien made this experience really great. He works very professionally and his work is of great quality. I’d highly recommend to anyone looking for a highly skilled and fun to work with photographer.
Fahid Elazizi
Fahid Elazizi
19 Mei 2024
Echt de beste fotostudio van Rotterdam
manou blommers
manou blommers
22 April 2024
Ik heb voor mijn CV foto's laten maken. Ze zijn er super uitgekomen en ik heb ze zeer snel bewerkt terug gekregen. heel erg aan te raden en goeie boost voor mijn CV!
semmy jtaime
semmy jtaime
18 Maart 2024
Top service, erg gastvrije eigenaar die je ook helpt met het opzetten, locatie is goed met de benodigde materiaal en gratis parkeren!
Stefan Maksimovic
Stefan Maksimovic
23 Februari 2024
Het was even zoeken naar de fotostudio, maar ben erg tevreden over het resultaat!
outcast clothing
outcast clothing
24 Januari 2024
Uitstekende ervaring! Professioneel team vriendelijk en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Een absolute aanrader!
Efi Papadodima
Efi Papadodima
23 Januari 2024
Zeer tevreden met mijn ervaring bij Rotterdam Fotostudio voor mijn zakelijk portret shoot. Snel en effectief service en top-notch resultaat. Julien is zeer behulpzaam en professioneel. Ik raad het zeker aan!
Jorg Gielen
Jorg Gielen
16 Januari 2024
Top service voor zakelijke foto’s. Snelle levering beelden en fijn communicatie!
Yegi Omidi
Yegi Omidi
8 Januari 2024
Als make-up artist ben ik ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Rotterdam Fotostudio voor mijn portfolio shoot. De faciliteiten en service zijn top-noch. Julien is zeer behulpzaam en denkt actief met je mee om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Ik zou zeker vaker voor deze studio kiezen en kan het ten zeerste aanbevelen aan collega's in de branche. Vijf sterren voor een geweldige samenwerking!
Studio Senta
Studio Senta
5 Januari 2024
Een fijne fotostudio met fantastische service. Ik had de fotostudio gehuurd voor een fotoshoot. De dag verliep perfect en de ruimte is groot en netjes! Ik zal in de toekomst zeker vaker terugkomen naar Rotterdam Fotostudio! Vanaf het moment dat je boekt, is er goede communicatie. Alles is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Er wordt echt met je meegedacht en dat is zo fijn! Daardoor ging ik heel ontspannen mijn fotoshoot in! Bedankt Julien voor deze fijne ervaring! En tot de volgende keer!

Jullie verhaal zoals het echt was!

BRUIDSFOTOGRAAF ROTTERDAM & TROUWFOTOGRAAF ROTTERDAM

Dompel jezelf onder in de magie van jullie trouwdag met onze bruidsfotograaf in het sfeervolle Rotterdam. Elk moment, elke blik, en elke glimlach vertellen een uniek verhaal van liefde, en wij zijn er om die verhalen vast te leggen met een artistiek oog en een passie voor perfectie. Van de intieme ceremonie tot de bruisende festiviteiten, onze Rotterdamse bruidsfotograaf vangt niet alleen beelden, maar weeft ze samen tot een tijdloos kunstwerk dat jullie liefdesverhaal tot leven brengt. Kies voor een visueel verhaal dat spreekt van jullie unieke verbintenis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jullie speciale dag in Rotterdam kunnen vereeuwigen met betoverende foto’s.

Evenementen fotografie

EVENEMENTEN FOTOGRAAF ROTTERDAM & EVENT FOTOGRAFIE ROTTERDAM

Ontdek de levendige wereld van evenementen met onze Rotterdamse eventfotograaf. Van bedrijfsbijeenkomsten tot sprankelende feesten, wij vangen niet alleen beelden, maar creëren een visueel verhaal dat de energie en emotie vastlegt. Kies voor memorabele herinneringen en laat ons de magie van jouw Rotterdamse evenement vastleggen. Neem vandaag contact op voor meer informatie.

event
fotografie pakketten

Basic

Vanaf 289,-

2 uur

Basic+

500,-

4 uur

All day

895,-

8 uur

Zij maakten met trots gebruik van de Rotterdam Fotostudio diensten.

Martin-Garrix-Logo
Bilfinger_Berger_Logo
logo
GEKKO-Logo
brand
sns-mobiel-bankieren-62010f8c5764e
Kunsthal-Rotterdam
ra-logo
* Geef bij 'Ander Aantal Uren' onderaan ook de eindtijd aan.
DD / MM / YY

Wil je iets weten? Vraag maar raak.

  • +316 47 208 159
  • K.P. van de Mandelaan 41-43 3062 MB Rotterdam