EVENT
fotografie

EVENEMENTEN FOTOGRAAF ROTTERDAM.
Ben je op zoek naar een professionele evenementen fotograaf in Rotterdam? Zoek niet verder! Bij ons vind je de beste evenementen fotograaf in de regio Rotterdam die je evenement op unieke wijze kan vastleggen.
Thijs
Thijs
27 Juli 2023
Uitstekende service! Snel en vriendelijk contact, al mijn vragen werden snel beantwoord. Een aanrader voor professionele foto's.
arthur ibraim
arthur ibraim
27 Juli 2023
Ben jij opzoek naar product foto’s? Kom dan naar Rotterdam fotostudio. Je zult er geen spijt van krijgen maakt professionele foto’s je ontvangt de foto’s met kwaliteit. Rotterdam fotostudio denkt graag met je mee op elke gebeid als het om foto’s gaat. Ik zelf als klant ben ik erg te vrede ik kan jullie vertellen dat ik nog steeds een samenwerking heb met Rotterdam foto studio. Zeker een aanrader!
Jayjay Boske
Jayjay Boske
5 Juli 2023
Presskit laten schieten bij Rotterdam fotostudio, zeer goede kwaliteit en snel beschikbaar, ook nabewerking is erg goed gedaan, complimenten!
Tijn Knoester
Tijn Knoester
27 Maart 2023
Erg goede ervaring. Service was snel, professioneel en met goede resultaten. Bovendien erg fijne fotograaf om mee te werken als persoon.
Hinda
Hinda
25 Maart 2023
Wij zijn als gezin erg blij met de foto’s. Fijne plek om foto’s te maken, en de fotograaf denkt heel goed mee! Als je mooie herinneringen wilt vastleggen, dan is Rotterdam fotostudio echt een aanrader!
Sai Eigenraam
Sai Eigenraam
23 Maart 2023
Voor mijn sieradenwebshop had ik mooie professionele foto’s nodig. Dit was best een uitdaging om een goede betaalbare fotograaf te vinden. Zodoende kwam ik terecht bij Rotterdam Fotostudio en wat ben ik blij dat ik ze heb gevonden! Julien begreep precies wat ervoor nodig was om de producten mooi op beeld te zetten. Zowel de productfoto’s als de modelfoto’s zijn boven mijn verwachting. Ik was zelf model en aangezien ik dat niet vaak eerder had gedaan dacht ik dat het heel ongemakkelijk zou zijn, dit gevoel haalde Julien helemaal weg toen ik eenmaal voor de camera stond. Hij stelt je heel erg op je gemak en brengt ook zijn eigen input en advies, wat ik heel prettig vond! Ik geloof dat ik mijn vaste fotograaf voor mijn bedrijf heb gevonden. Bedankt Julien!
Dii an
Dii an
23 Maart 2023
Zeer positieve ervaring. Nog niet zo lang schieten zij foto’s voor ons en wij zijn zeer tevreden met de resultaten. Feedback is ook altijd welkom en wordt erg goed opgepakt. Ze zijn heel snel en erg flexibel. Top samenwerking!
broemaand pourtahmasebi
broemaand pourtahmasebi
23 Maart 2023
Rotterdam Fotostudio is een mooie en ruime studio waarin je lekker creatief aan de slag kunt gaan. Het ruime aanbod aan studio apparatuur is ook zeker een pluspunt. Het personeel heeft mij laatst ook zeer goed ontvangen en geholpen.
Gerson Fernandes
Gerson Fernandes
23 Maart 2023
Top foto's van Julien mogen ontvangen. Snel gemaakt en verwerkt incl modellen. Belangrijker, altijd bereikbaar voor vragen en advies.....kortom, zeer tevreden
Lionel Rosalia
Lionel Rosalia
23 Maart 2023
Foto’s zijn van topkwaliteit en de volgende dag al opgeleverd. Zeker een aanrader!

Jullie verhaal zoals het echt was!

BRUIDSFOTOGRAAF ROTTERDAM & TROUWFOTOGRAAF ROTTERDAM

Op zoek naar een ervaren bruidsfotograaf in Rotterdam die jullie speciale dag op prachtige wijze kan vastleggen? Zoek niet verder! Wij zijn dé bruidsfotograaf en trouwfotograaf in Rotterdam die jullie liefdesverhaal met oog voor detail en creativiteit kan vastleggen.

Evenementen fotografie

EVENEMENTEN FOTOGRAAF ROTTERDAM & EVENT FOTOGRAFIE ROTTERDAM

Op zoek naar een professionele evenementen fotograaf in Rotterdam die de perfecte momenten van jouw speciale gelegenheid kan vastleggen? Zoek niet verder! Wij zijn dé experts in evenementen fotografie in Rotterdam, gespecialiseerd in het creëren van beelden die de sfeer en essentie van jouw evenement vastleggen.

event
fotografie pakketten

Basic

289,-

2 uur

Basic+

500,-

4 uur

All day

895,-

8 uur

Zij maakten met trots gebruik van de Rotterdam Fotostudio diensten.

Martin-Garrix-Logo
Bilfinger_Berger_Logo
logo
GEKKO-Logo
brand
sns-mobiel-bankieren-62010f8c5764e
Kunsthal-Rotterdam
ra-logo
* Geef bij 'Ander Aantal Uren' onderaan ook de eindtijd aan.
DD / MM / YY

Wil je iets weten? Vraag maar raak.

  • +316 47 208 159
  • K.P. van de Mandelaan 41-43 3062 MB Rotterdam