Under contr

KLEDING
fotografie

Rotterdam Fotostudio zorgt voor perfecte kleding fotografie voor je lookbook, webshop of andere presentatie. Natuurgetrouw en aantrekkelijk gefotografeerd op een onzichtbare mannequin of juist flatlay productfotografie. En helemaal kant en klaar. Door geavanceerde software wordt de retoucheertijd drastisch verkort. Dit scheelt veel in kosten en (ook niet onbelangrijk) je time-to-market verbetert aanzienlijk.

 

Jacko “Jackreator” Placko
Jacko “Jackreator” Placko
2022-11-19
Perfect place. We hebben daar al een paar projecten gedaan en we komen zeker terug!
Henrik Pleym
Henrik Pleym
2022-11-09
very good service and proffesional
Siham M.
Siham M.
2022-08-05
De fotoshoot verliep goed! fotograaf werkte goed mee!
David Claassen
David Claassen
2022-08-04
Fijn samengewerkt!
Elly Adriaans
Elly Adriaans
2022-08-03
Goede service ga er ook vaker gebruik van maken 🙌🏾🙌🏾🙌🏾
Xaviero Dennen
Xaviero Dennen
2022-08-03
Qua tevreden is het altijd top. Alles naar wenst en levering optijd.

KLEDING

Wij zijn specialist in het fotograferen van kleding en accesoires, voor het optimale resultaat kan dit vanuit minimaal één positie. Ook middelgrote objecten zijn mogelijk.

CANON

Onze standaard is hoog. U bepaald zelf de resolutie en het formaat, alle foto’s worden genomen met een Canon 1DX Mark II met lichtondersteuning vanuit Hight-CRI LED Panels.

VRIJSTAAND

De productfoto’s die wij leveren zijn ten alle tijden vrijstaand, zonder achtergrond of met achtergrond naar keuze. Dit kan worden aangeleverd in .png, .jpeg of .gif.

DIRECT ONLINE

Productfoto’s die wij aanleveren zijn direct klaar om online te publiceren! Wij zetten tevens productfoto’s op de FTP en voorzien ze van de juiste bestandsnaam.

MANNEQUIN FOTOGRAFIE ​

Rotterdam Fotostudio specialiseert zich in het fotograferen van de producten uit uw webshop. Met onze kwalitatieve Styleshoot is het mogelijk kleding en accessoires vrijstaand vast te leggen. Wij werken met razendsnelle levertijden zodat uw webshop altijd up to date is en blijft.

Onze apparatuur is voorzien van hoogwaardige software waarmee het bewerken van foto’s zeer gebruiksvriendelijk is. Dit bespaart u vaak extra werkzaamheden en hoge nabewerkingskosten. Dankzij de led-achtergrond zijn uw foto’s direct vrijstaand en vrij van schaduwen. Wel blijven uiteraard de waarheidsgetrouwe kleuren behouden zodat u altijd beschikt over een prachtig eindresultaat.

13,50

per foto

12,50

per foto

PLATTE FOTOGRAFIE

Platte fotografie wort veel gebruikt bij kinderkleding of sieraden. Bij platte fotografie wordt het product van boven gefotografeerd en kun je het item stylen zoals je zelf wilt. Er hoeft later geen nek-inleg ingezet worden, want deze is al zichtbaar omdat je geen pop gebruikt.

14,50

per foto

12,50

per foto

DETAIL FOTOGRAFIE

Breng de unieke elementen van je kledingstuk nog meer tot leven met detail fotografie. Een perfecte toevoeging op platte en/of mannequin foto’s om de details van je kledingstuk uit te lichten. Denk aan close ups van de stof, het logo en andere graphics. 

15,50

per foto

Vrijblijvend contact opnemen, dan weet je waar je aan toe bent

Please enter your email, so we can follow up with you.