Under contr

KLEDING
fotografie

Rotterdam Fotostudio specialiseert zich in het fotograferen van de producten uit uw webshop. Met onze kwalitatieve Styleshoot Vertical is het mogelijk kleding en accessoires vrijstaand vast te leggen. Wij werken met razendsnelle levertijden zodat uw webshop altijd up to date is en blijft.

Onze apparatuur is voorzien van hoogwaardige software waarmee het bewerken van foto’s zeer gebruiksvriendelijk is. Dit bespaart u vaak extra werkzaamheden en hoge nabewerkingskosten. Dankzij de led-achtergrond zijn uw foto’s direct vrijstaand en vrij van schaduwen. Wel blijven uiteraard de waarheidsgetrouwe kleuren behouden zodat u altijd beschikt over een prachtig eindresultaat.

KLEDING

Wij zijn specialist in het fotograferen van kleding en accesoires, voor het optimale resultaat kan dit vanuit minimaal één positie. Ook middelgrote objecten zijn mogelijk.

CANON

Onze standaard is hoog. U bepaald zelf de resolutie en het formaat, alle foto’s worden genomen met een Canon 1DX Mark II met lichtondersteuning vanuit Hight-CRI LED Panels.

VRIJSTAAND

De productfoto’s die wij leveren zijn ten alle tijden vrijstaand, zonder achtergrond of met achtergrond naar keuze. Dit kan worden aangeleverd in .png, .jpeg of .gif.

DIRECT ONLINE

Productfoto’s die wij aanleveren zijn direct klaar om online te publiceren! Wij zetten tevens productfoto’s op de FTP en voorzien ze van de juiste bestandsnaam.

HOOGSTE KWALITEIT

Rotterdam Fotostudio zorgt voor perfecte kleding fotografie voor je lookbook, webshop of andere presentatie. Natuurgetrouw en aantrekkelijk gefotografeerd op een onzichtbare mannequin. En helemaal kant en klaar. Door geavanceerde software wordt de retoucheertijd drastisch verkort. Dit scheelt veel in kosten en (ook niet onbelangrijk) je time-to-market verbetert aanzienlijk.

9,-

per foto

9,95,-

per foto

8,-

per foto

Vrijblijvend contact opnemen, dan weet je waar je aan toe bent

Please enter your email, so we can follow up with you.