Under contr

KLEDING
fotografie

Rotterdam Fotostudio zorgt voor perfecte kleding fotografie voor je lookbook, webshop of andere presentatie. Natuurgetrouw en aantrekkelijk gefotografeerd op een onzichtbare mannequin of juist flatlay productfotografie. En helemaal kant en klaar. Door geavanceerde software wordt de retoucheertijd drastisch verkort. Dit scheelt veel in kosten en (ook niet onbelangrijk) je time-to-market verbetert aanzienlijk.

 

Thijs
Thijs
27 Juli 2023
Uitstekende service! Snel en vriendelijk contact, al mijn vragen werden snel beantwoord. Een aanrader voor professionele foto's.
arthur ibraim
arthur ibraim
27 Juli 2023
Ben jij opzoek naar product foto’s? Kom dan naar Rotterdam fotostudio. Je zult er geen spijt van krijgen maakt professionele foto’s je ontvangt de foto’s met kwaliteit. Rotterdam fotostudio denkt graag met je mee op elke gebeid als het om foto’s gaat. Ik zelf als klant ben ik erg te vrede ik kan jullie vertellen dat ik nog steeds een samenwerking heb met Rotterdam foto studio. Zeker een aanrader!
Jayjay Boske
Jayjay Boske
5 Juli 2023
Presskit laten schieten bij Rotterdam fotostudio, zeer goede kwaliteit en snel beschikbaar, ook nabewerking is erg goed gedaan, complimenten!
Tijn Knoester
Tijn Knoester
27 Maart 2023
Erg goede ervaring. Service was snel, professioneel en met goede resultaten. Bovendien erg fijne fotograaf om mee te werken als persoon.
Hinda
Hinda
25 Maart 2023
Wij zijn als gezin erg blij met de foto’s. Fijne plek om foto’s te maken, en de fotograaf denkt heel goed mee! Als je mooie herinneringen wilt vastleggen, dan is Rotterdam fotostudio echt een aanrader!
Sai Eigenraam
Sai Eigenraam
23 Maart 2023
Voor mijn sieradenwebshop had ik mooie professionele foto’s nodig. Dit was best een uitdaging om een goede betaalbare fotograaf te vinden. Zodoende kwam ik terecht bij Rotterdam Fotostudio en wat ben ik blij dat ik ze heb gevonden! Julien begreep precies wat ervoor nodig was om de producten mooi op beeld te zetten. Zowel de productfoto’s als de modelfoto’s zijn boven mijn verwachting. Ik was zelf model en aangezien ik dat niet vaak eerder had gedaan dacht ik dat het heel ongemakkelijk zou zijn, dit gevoel haalde Julien helemaal weg toen ik eenmaal voor de camera stond. Hij stelt je heel erg op je gemak en brengt ook zijn eigen input en advies, wat ik heel prettig vond! Ik geloof dat ik mijn vaste fotograaf voor mijn bedrijf heb gevonden. Bedankt Julien!
Dii an
Dii an
23 Maart 2023
Zeer positieve ervaring. Nog niet zo lang schieten zij foto’s voor ons en wij zijn zeer tevreden met de resultaten. Feedback is ook altijd welkom en wordt erg goed opgepakt. Ze zijn heel snel en erg flexibel. Top samenwerking!
broemaand pourtahmasebi
broemaand pourtahmasebi
23 Maart 2023
Rotterdam Fotostudio is een mooie en ruime studio waarin je lekker creatief aan de slag kunt gaan. Het ruime aanbod aan studio apparatuur is ook zeker een pluspunt. Het personeel heeft mij laatst ook zeer goed ontvangen en geholpen.
Gerson Fernandes
Gerson Fernandes
23 Maart 2023
Top foto's van Julien mogen ontvangen. Snel gemaakt en verwerkt incl modellen. Belangrijker, altijd bereikbaar voor vragen en advies.....kortom, zeer tevreden
Lionel Rosalia
Lionel Rosalia
23 Maart 2023
Foto’s zijn van topkwaliteit en de volgende dag al opgeleverd. Zeker een aanrader!

KLEDING

Wij zijn specialist in het fotograferen van kleding en accesoires, voor het optimale resultaat kan dit vanuit minimaal één positie. Ook middelgrote objecten zijn mogelijk.

CANON

Onze standaard is hoog. U bepaald zelf de resolutie en het formaat, alle foto’s worden genomen met een Canon 1DX Mark II met lichtondersteuning vanuit Hight-CRI LED Panels.

VRIJSTAAND

De productfoto’s die wij leveren zijn ten alle tijden vrijstaand, zonder achtergrond of met achtergrond naar keuze. Dit kan worden aangeleverd in .png, .jpeg of .gif.

DIRECT ONLINE

Productfoto’s die wij aanleveren zijn direct klaar om online te publiceren! Wij zetten tevens productfoto’s op de FTP en voorzien ze van de juiste bestandsnaam.

MANNEQUIN FOTOGRAFIE ​

Rotterdam Fotostudio specialiseert zich in het fotograferen van de producten uit uw webshop. Met onze kwalitatieve Styleshoot is het mogelijk kleding en accessoires vrijstaand vast te leggen. Wij werken met razendsnelle levertijden zodat uw webshop altijd up to date is en blijft.

Onze apparatuur is voorzien van hoogwaardige software waarmee het bewerken van foto’s zeer gebruiksvriendelijk is. Dit bespaart u vaak extra werkzaamheden en hoge nabewerkingskosten. Dankzij de led-achtergrond zijn uw foto’s direct vrijstaand en vrij van schaduwen. Wel blijven uiteraard de waarheidsgetrouwe kleuren behouden zodat u altijd beschikt over een prachtig eindresultaat.

13,50

per foto

12,50

per foto

PLATTE FOTOGRAFIE

Platte fotografie wort veel gebruikt bij kinderkleding of sieraden. Bij platte fotografie wordt het product van boven gefotografeerd en kun je het item stylen zoals je zelf wilt. Er hoeft later geen nek-inleg ingezet worden, want deze is al zichtbaar omdat je geen pop gebruikt.

14,50

per foto

12,50

per foto

DETAIL FOTOGRAFIE

Breng de unieke elementen van je kledingstuk nog meer tot leven met detail fotografie. Een perfecte toevoeging op platte en/of mannequin foto’s om de details van je kledingstuk uit te lichten. Denk aan close ups van de stof, het logo en andere graphics. 

15,50

per foto

Vrijblijvend contact opnemen, dan weet je waar je aan toe bent

Please enter your email, so we can follow up with you.