SFEER fotografie

Met goede SFEERFOTOGAFIE creëer je een echte product beleving
Naast productfotografie geven sfeerbeelden de bezoeker een gevoel mee, een gedachte. Wij van Rotterdam Fotostudio denken met u mee welke beelden het beste passen bij uw webshop!
Tristan Cristiano
Tristan Cristiano
22 Mei 2024
I had reached to to Julien for some corporate headshots. Julien made this experience really great. He works very professionally and his work is of great quality. I’d highly recommend to anyone looking for a highly skilled and fun to work with photographer.
Fahid Elazizi
Fahid Elazizi
19 Mei 2024
Echt de beste fotostudio van Rotterdam
manou blommers
manou blommers
22 April 2024
Ik heb voor mijn CV foto's laten maken. Ze zijn er super uitgekomen en ik heb ze zeer snel bewerkt terug gekregen. heel erg aan te raden en goeie boost voor mijn CV!
semmy jtaime
semmy jtaime
18 Maart 2024
Top service, erg gastvrije eigenaar die je ook helpt met het opzetten, locatie is goed met de benodigde materiaal en gratis parkeren!
Stefan Maksimovic
Stefan Maksimovic
23 Februari 2024
Het was even zoeken naar de fotostudio, maar ben erg tevreden over het resultaat!
outcast clothing
outcast clothing
24 Januari 2024
Uitstekende ervaring! Professioneel team vriendelijk en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Een absolute aanrader!
Efi Papadodima
Efi Papadodima
23 Januari 2024
Zeer tevreden met mijn ervaring bij Rotterdam Fotostudio voor mijn zakelijk portret shoot. Snel en effectief service en top-notch resultaat. Julien is zeer behulpzaam en professioneel. Ik raad het zeker aan!
Jorg Gielen
Jorg Gielen
16 Januari 2024
Top service voor zakelijke foto’s. Snelle levering beelden en fijn communicatie!
Yegi Omidi
Yegi Omidi
8 Januari 2024
Als make-up artist ben ik ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Rotterdam Fotostudio voor mijn portfolio shoot. De faciliteiten en service zijn top-noch. Julien is zeer behulpzaam en denkt actief met je mee om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Ik zou zeker vaker voor deze studio kiezen en kan het ten zeerste aanbevelen aan collega's in de branche. Vijf sterren voor een geweldige samenwerking!
Studio Senta
Studio Senta
5 Januari 2024
Een fijne fotostudio met fantastische service. Ik had de fotostudio gehuurd voor een fotoshoot. De dag verliep perfect en de ruimte is groot en netjes! Ik zal in de toekomst zeker vaker terugkomen naar Rotterdam Fotostudio! Vanaf het moment dat je boekt, is er goede communicatie. Alles is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Er wordt echt met je meegedacht en dat is zo fijn! Daardoor ging ik heel ontspannen mijn fotoshoot in! Bedankt Julien voor deze fijne ervaring! En tot de volgende keer!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Please enter your email, so we can follow up with you.

Zij maakten met trots gebruik van de Rotterdam Fotostudio diensten.

Martin-Garrix-Logo
Bilfinger_Berger_Logo
postnl-logo-4DA6C08E55-seeklogo.com
GEKKO-Logo
brand
logo_zwart_360x_540x_8ffa60cb-c766-457d-ad5e-ecc4458329f9.png
Kunsthal-Rotterdam
logo_rijnmond